Xanada Eva Blažíčková - banner

Upozornění: Z důvodu náhlého onemocnění lektorky se taneční dílna přesouvá na 26. září 2015!
Vzhledem k náhlému onemocnění paní profesorky Evy Blažíčkové se akce odkládá na 26.září 2015. Paní Eva Blažíčková i Xanada art & dance studio se všem za komplikace omlouvá. Jak paní Blažíčková sdělila, snažila se za sebe nalézt adekvátní náhradu, ale nepodařilo se. Proto jsme společně nalezly nový nejbližsí nový termín a tím je 26.září 2015. Tohoto termínu si velmi vážíme, neboť víme, jak nabitý program paní profesorka má. Jedinečný zážitek se tedy odkládá na září. Budeme potěšeni, když nám zachováte přízeň v tak hojné míře jako na tento workshop, kdy se přihlásilo opravdu mnoho zájemců.

Ještě jednou Vám děkujeme za přízeň a věříme, že si tento taneční bonbónek nenecháte ujít. Sledujte naše webové a facebookové stránky, kde se zajisté dozvíte o dalších zajímavých kurzech a workshopech.

Zakladatelka taneční a pohybové výchovy, lektorka tance Eva Blažíčková přijíždí v sobotu 23. 5. 2015 do Pardubic. Přijďte na opravdovou taneční lahůdku současnou metodu Duncan centre. Taneční workshop s profesorkou Duncan centre a držitelkou mnoha tanečních ocenění.

Kdy:

  • sobota 23. května 2015, 10:00 – 14:00 Pozor zrušena! Termín se přesouvá z důvodu náhlého onemocnění lektorky na 26. září 2015! Čas a místo konání zůstávají stejné.
  • příchod účastníků mezi 9:30 – 9:45, následně se vchodové dveře budovy zamknou

Cena:

  • 800 / 1200 Kč (s rezervací platba předem/ s rezervací platba na místě)
  • na tuto jedinečnou příležitost, vyzkoušet si zdravý pohyb s držitelkou ocenění „Rytíř řádu akademických palem“ (udělovanou francouzským premiérem) se můžete přihlásit na emailu xanada@xanada.cz nebo telefonu 604 800 551 nebo  registračním formulářem:registrace pro účastníky starší 15 let – zde

Kde:

  • ZUŠ Pardubice – Polabiny, Lonkova 510 – 2. patro, mapa zde.

Lektorka: Prof. Eva Blažíčková – více o lektorce zde a Duncan Centre Praha – zde.

V sobotu 23. května do Pardubic zavítá držitelka několika světových tanečních ocenění a mezinárodních cen, lektorka a choreografka působící v ČR, Velké Británii, Finsku, Maďarsku, Francii, Německu, Belgii, Itálii, Číně, USA. Zakladatelka a ředitelka Duncan Centre konzervatoře Praha, průkopnice metody, která se stala základem předmětu Taneční a pohybová výchova na základních školách. Profesorka s mnohaletou zkušeností výuky pedagogů, tanečníků i milovníků tance po celém světě.

Můžete se těšit na celosvětově uznávanou profesorku Evu Blažíčkovou. Ta Vás bude provázet tvořivou zážitkovou dílnou s názvem Tanec v nás, tanec jinak v prostorách  ZUŠ Pardubice – Polabiny od 10 do 14hodin , zve Jana Zlesáková z pořádajícího Xanada art & dance studia Pardubice. „Seznámíte se současnou metodou Duncan, která se stala základem předmětu taneční a pohybové výuky na základních školách. Tvořivá dílna, která bude doprovázena na klavír za pomoci korepetitora, bude především zaměřena na dodržování zákonitosti přirozeného pohybu“ dodala Jana Zlesáková.

Tato tvořivá zážitková dílna je určena pro všechny, co mají tanec a především zdravý pohyb rádi. Je také velmi vhodným doplněním zajímavých zkušeností pro taneční a pohybové pedagogy základních škol, základních uměleckých škol a tanečních kroužků.

Eva Blažíčková se stala pokračovatelkou duncanovského stylu paní Jarmily Jeřábkové, která je považována za průkopnici moderního tance v Československu. V pojetí filozofie Duncan centre není tanec jen estetickým pohybem. Tanec je pojítkem mezi myšlenkami tanečníka a jeho přirozeným kultivovaným pohybovým výrazem. Ukazuje na vnitřní sílu taneční tvorby převyšující technickou dovednost.

„Poznala jsem Evu Blažíčkovou při seminářích Duncan centra, kde jsem si zdokonalovala taneční techniku a načerpala spoustu zkušeností, které dnes úspěšně používám při léčbě a regeneraci těla tancem a pohybem. Později jsem se s ní setkala při studiu na Západočeské univerzitě Umění a designu v Plzni, kde mě velmi obohatil její přístup k tanečním technikám, čímž jsem zjistila, že i po mnohaletých zkušenostech s tancem můžu být přínosně obohacená a posunout se k dalšímu rozvoji a pochopení mnoha tanečních technik a přirozených zákonitostí“, prozradila Jana Zlesáková.

Xanada Eva Blažíčková
Motto Evy Blažíčkové: „Nenapodobuji přírodu, pracuji jako ona.“